In de media

Op deze pagina vind je verschillende links naar externe media waar ik een bijdrage aan heb mogen leveren.


LIVE SHOW

Donderdag 9 september 2021 mocht ik een live show doen voor Vastgoedvrouwen.com. Samen met host door Michèle Du Parand sprak ik over waarde toevoegen aan panden en leegstand tegengaan. Waarde toevoegen aan een pand is namelijk veel meer dan alleen geld. Nieuwsgierig? Klik op de video om hem terug te kijken.


BLOGS

In een serie van 3 blogs die ik heb mogen maken voor Vastgoedvrouwen.com, omschrijf ik hoe ik de vastgoedwereld beleef. De zaken waar ik als privé vastgoedinvesteerder tegenaan liep en loop, vormen de basis voor Revitalizz Vastgoed.


Het kiezen van een huurder voor een vastgoedbelegging klinkt als een simpele taak. Maar zo simpel vind ik het niet. Waarom? Dat lees je in de eerste blog:


Blog 1: Het is maar een huurder


Mijn passie ligt duidelijk bij vastgoed. Maar toch zijn er een aantal dingen waar ik moeite mee heb. Welke dat zijn lees je in de tweede blog:


Blog 2: Ik ben er klaar mee


Een positieve bijdrage leveren en daarbij mensen een thuis bieden zijn de redenen waarom ik een vastgoed bedrijf ben gestart. Ik wil een actieve bijdrage leveren aan iets moois. En wat is dan beter dan dit te kunnen doen waar mijn passie ligt?


Blog 3: Maak de wereld mooier


INTERVIEW

De allereerste keer dat ik uitsprak dat ik een vastgoedbedrijf zou willen beginnen was in een interview met Financieel Vrije Vrouw in oktober 2020. Dit interview was de start van het verwezenlijke van mijn droom. Lees het hier terug:Interview Financieel Vrije Vrouw