Coaching & Advies

Wanneer je een startende vastgoed belegger bent, is het fijn als je van de verschillende aspecten in de vastgoedwereld een helder en overzichtelijk beeld hebt.


Alhoewel je op internet en in boeken heel veel interessante en relevante informatie kunt vinden, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wanneer is informatie realistisch? Wat zijn de valkuilen? Wat is het complete plaatje? Ook is de informatie heel generiek, terwijl je misschien een persoonlijke en specifieke aanpak wilt hebben voor jouw beleggingsdoel.


Met behulp van verschillende Coaching & Advies modules, help ik je graag hier je weg in te vinden.


Door mijn 10 jaar ervaring en een toegankelijke en persoonlijke aanpak, zorg ik ervoor dat je concreet en vol zelfvertrouwen stappen kunt zetten in jouw vastgoedavontuur.


Kernelementen van mijn coaching en advies zijn:

  • goed verhuurderschap: met respect voor huurders en betrokkenheid bij de omgeving;
  • realistische risicoanalyses: wat zijn de echte risico's bij vastgoedbeleggingen en hoe kun je hiermee omgaan; en
  • een positieve mindset: daag jezelf uit en sta in je kracht.


De modules zijn als volgt vormgegeven:


ALGEMEEN

Deze module bevat een algemene introductie in de wereld van vastgoed. Welke typen vastgoed zijn er en wat zijn de bijbehorende voor- en nadelen? Wat komt er allemaal bij vastgoed kijken? Wat zijn de algemene risico's? Ook worden algemene definities besproken en worden praktijkvoorbeelden kort behandeld. Dit alles vindt plaats in 6 meetings van 1.5 uur.


KENNIS EN STRATEGIE
De kennis en strategie module behelst het samenstellen van een degelijke en unieke strategie die vertrouwd en veilig voelt. Er is een uitgebreide uitleg van concrete onderdelen betreffende vastgoed. Ook worden specifieke voorbeelden samen doorgenomen. Na deze module voel jij je zelfverzekerd met de verschillende aspecten van vastgoed. Ook kun je de bijbehorende berekeningen zelf maken. Na het voltooien van deze module heb je een persoonlijke strategie waarmee je direct stappen kunt zetten in de vastgoedwereld. Deze module bevat 12 meetings verdeeld over 6 maanden.

 

 

EEN GESCHIKT PAND

Wanneer je een pand gevonden hebt die lijkt te passen binnen jouw vastgoed strategie, is het belangrijk dat je deze woning goed analyseert. Specifiek voor één woning reken ik samen met jou de gegevens door. Ik laat je zien waar je alle informatie vandaan kunt halen om een compleet overzicht te krijgen. Denk hierbij aan BAR/NAR, huurprijs a.h.v. puntentelling, geschatte marktwaarde en kadaster informatie. Deze module duurt 1.5 uur.

Begeleiding bij een bezichtiging kan eventueel op aanvraag.


RESPECTVOL ONDERHANDELEN

Leer wat er allemaal komt kijken bij een onderhandeling voor de aankoop van een vastgoed object. Door respectvol te onderhandelen kun je een onderhandeling naar jouw hand zetten en zorgen voor een win-win situatie. Deze module bevat 3 meetings van 1.5 uur.


VERHUUR

Hoe verhuur je een pand in de praktijk? In deze module leer je het inventariseren en fotograferen van de woning. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je de juiste huurprijs bepalen. Ook ontdek je hoe je bezichtigingen houdt met kandidaat huurders en hoe je deze kandidaten vervolgens grondig kunt screenen. De verschillende typen huurcontracten en het opstellen hiervan komt ook aan bod. Natuurlijk staan we ook stil bij wat je mogelijkheden en verplichtingen zijn als een huurder problemen veroorzaakt. Tenslotte leer je hoe je de woning dient op te leveren.

Deze module bevat 6 meetings van 1.5 uur.


Deze modulen zijn als pakket te volgen of als losse modules.


Sluiten deze modules niet helemaal aan bij wat je op dit moment nodig hebt? Maatwerk is ook mogelijk.

Ook is het mogelijk om losse adviesuren af te nemen waarin specifieke casussen of vragen beantwoord kunnen worden.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vragen.