Masterclass

Binnenkort starten de live masterclasses! Dagen vol kennis, plezier en gelijkgestemden. Kijk hieronder voor de opties en meld je vast aan. Dit wil je niet missen.


Aanmelden

MASTERCLASS RESPECTVOL ONDERHANDELEN


Het klassieke onderhandelen wordt vaak ervaren als: 

- de verkoper noemt een prijs;

- de tegenpartij biedt een lagere prijs;

- en uiteindelijk komen ze samen in het midden uit. 

Tegenwoordig, in deze oververhitte vastgoedmarkt, is dit achterhaald en wordt er zelfs ruim overboden om een woning te bemachtigen.


Deze masterclass laat je zien waar onderhandelen echt om draait. Onderhandelen gaat niet om de juiste prijs, het gaat zelfs helemaal niet om geld. Het gaat om problemen oplossen en ontzorgen.


Key is om respectvolle onderhandelingen te voeren waarin beide partijen zich goed voelen. Een win-win situatie te creëren die je de gunfactor oplevert. En je ook nog duizenden euro’s kan besparen.


Deze masterclass zit boordevol praktijkvoorbeelden waarin ik je meeneem in de onderhandelingen die ik de afgelopen 12 jaar in binnen en buitenland gevoerd heb. Ik laat je zien waarom deze succesvol waren en welke leermomenten ik doorgemaakt heb.


Hoe kom je achter het echte probleem en hoe zorg je dat mensen jou juist de woning gunnen?

Of het nu met of zonder makelaar is. Deze technieken werken altijd. Zeker in de huidige vastgoedmarkt is dit onmisbaar.


Ben jij actief in de vastgoedwereld en wil je ook zelfverzekerd en respectvol onderhandelingen voeren? Schrijf je dan nu in.

Waar: Tilburg

Wanneer: zaterdag 21 mei 2022

Aantal deelnemers: maximaal 15

Kosten: € 975 excl. BTW

Duur: 1 volle cursusdag van 10:00 tot 17:00 uur inclusief een heerlijke lunch


Schrijf je vandaag (26 april) in en ontvang een van de beste vastgoed onderhandelingsboeken cadeau.MASTERCLASS KANSEN HERKENNEN

Stoor jij je ook aan de leegstand en verpaupering om je heen? Als vastgoedinvesteerder kun je hier iets aan doen! Je kunt deze panden nieuw leven inblazen en weer laten voldoen aan de huidige (woon) wensen. In deze volle cursus dag gaan we samen op onderzoek naar leegstaande en verpauperde panden. Je leert:

- hoe je kansen herkent

- waar je informatie over deze panden vindt

- welke stappen je kunt ondernemen om deze panden aan te kopen

- naar de mogelijkheden kijken die een pand biedt om het weer functioneel te maken.

Je kunt zelf ook een casus meenemen om te behandelen!


- KOMT BINNENKORT -