Masterclass

Binnenkort starten weer live masterclasses! Dagen vol kennis, plezier en gelijkgestemden. Kijk hieronder voor de opties en meld je vast aan. Dit wil je niet missen.


EXTRA MASTERCLASS

 

Aanmelden

MASTERCLASS KANSEN ZIEN EN BENUTTEN


 

Ben jij klaar om verder te kijken dan de traditionele benaderingen van vastgoedinvesteringen? 

Wil je de kracht ontdekken om niet alleen winst te maken, maar ook positieve verandering te creëren in je omgeving?


Deze meeslepende masterclass "Kansen zien en benutten" is ontworpen voor vastgoedprofessionals die zich willen onderscheiden in een steeds veranderende markt. Vergeet de standaardbenaderingen; wij gaan verder dan dat. Ik geloof in het potentieel van vastgoed om niet alleen rendement te genereren, maar ook om gemeenschappen te transformeren en de wereld om ons heen te verbeteren. In deze masterclass zul je leren hoe je kansen herkent en creëert in de schijnbaar onopgemerkte plekken, hoe je informatie verzamelt over panden met potentieel, en hoe je deze kansen maximaal kunt benutten. Ik neem je mee op een reis door de mogelijkheden van vastgoedontwikkeling, waarbij we de nadruk leggen op maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Daarnaast kun je ook zelf een casus meenemen om te behandelen!


Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de masterclass en laat je inspireren om de grenzen van vastgoedinvesteringen te verleggen. Klik op de knop hierboven om je aan te melden en download meteen de brochure voor meer informatie over het programma.


Na deze dag heb jij een voorsprong die je meteen kunt benutten!


Waar: Utrecht
Wanneer: zaterdag 24 februari 2024
Kosten: € 975 excl. BTW 
Duur: 1 volle cursusdag van 10:00 tot 17:00 uur inclusief een heerlijke lunchMASTERCLASS BUURTPARTICIPATIE = VOL


Buurtparticipatie is een essentiële factor bij vastgoedontwikkeling en -transformaties. Het gaat verder dan alleen het voldoen aan wettelijke voorschriften en gemeentelijke eisen. Het is de sleutel tot het opbouwen van sterke relaties tussen vastgoedinvesteerders en de gemeenschappen waarin ze ontwikkelen.


Buurtparticipatie is een manier om de betrokkenheid van de buurt te vergroten, duurzame relaties op te bouwen en waardevolle resultaten te behalen voor zowel investeerders als de gemeenschap.


Maar hoe betrek je een buurt bij een project? Hoe breng je in kaart wat belangrijk is voor de buurt? Hoe ga je om met bezwaren en angsten?

Na deze cursus weet je precies hoe je dit moet aanpakken!


Inclusief e-book met meer dan 70 blz aan handleiding voor buurtparticipatie en een toolkit vol templates om informatie uit de buurt te verzamelen, info avonden te organiseren, informatie- en uitnodigingsbrieven te versturen en nog veel meer!

 
Waar: Utrecht
Wanneer: zaterdag 27 januari 2024
Kosten: € 600 excl. BTW
Duur: 1 volle cursusmiddag van 13:00 tot 17:00 uur


E-book bestellen

Liever alleen het e-book "Dé Buurt Participatie Gids voor Vastgoedinvesteerders" met bijbehorende toolkit? Pre-order deze hier voor maar €49,-!